Με την υποβολή για δημοσίευση ενός άρθρου, ο συντάκτης του αποδέχεται τα κάτωθι:

  1. Το άρθρο δεν είναι εμπορικού χαρακτήρα. Αναφορές σε εμπορικές χρήσεις που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο προϊόν, εταιρεία ή όποιας μορφής κερδοφόρου υπηρεσίας θα διαγράφόνται, έπειτα από αίτημα στο συγγραφέα.
  2. Όλες οι φωτογραφίες και λοιπό υλικό, ψηφιακό και μη, που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτων θα χρησιμοποιείται κατόπιν εξασφάλισης από το συγγραφέα της αντίστοιχης άδειας από την πρωτότυπη πηγή. Σε περίπτωση που ζητηθεί από την ΕΕΕ αποδεικτικό ή βεβαίωση, ο συντάκτης του άρθρου θα πρέπει να είναι σε θέση να την παράσχει.
  3. Οι δουλειές που παρουσιάζονται είναι πρωτότυπες, δεν έχουν δημοσιευτεί σε άλλη πηγή από άλλο συγγραφέα. Η αναδημοσίευση κειμένου του ιδίου συγγραφέα είναι αποδεκτή μόνο εφόσον δεν έχουν παραχωρηθεί τα πνευματικά της δικαιώματα σε άλλο φορέα.
  4. Οι απόψεις, σχόλια ή/και κριτική που περιέχεται στο άρθρο αντανακλά τις προσωπικές θέσεις του συγγραφέα και οποίος αποδέχεται την ευθύνη που συνεπάγεται η δημοσιοποίησής τους. 
  5. Όλα τα άρθρα είναι ενυπόγραφα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία επικοινωνίας, όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της ΕΕΕ, τότε το άρθρο θα απομακρύνεται αυτόματα, μέχρι να διακριβωθούν τα πραγματικά στοιχεία του συγγραφέα. 
  6. Ο συγγραφέας διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του άρθρου. Η ΕΕΕ διατηρεί το δικαίωμα αναδημοσίευσής ή/και χρήσης του, διατηρώντας τα στοιχεία του συντάκτη της.
  7. Ανά πάσα στιγμή ο συντάκτης του άρθρου διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση του άρθρου του από τον ιστότοπο της ΕΕΕ. Η ΕΕΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση απομάκρυνσής του εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. 
  8. Σε περίπτωση που ο όποιος τρίτος φορέας προβάλλει αιτιολογημένο αίτημα προς την ΕΕΕ που να σχετίζεται με το περιεχόμενο του άρθρου, η ΕΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει μονομερώς στην αυτόβουλη απομάκρυνσή του από τον ιστότοπό της.

Για περισσότερες πληροφορίες, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εκ της Επιτροπής Αξιολόγησης Άρθρων Ιστότοπου της ΕΕΕ