Διαδικασία Εγγραφής
Για να εγγραφείτε κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής και αποστείλτε τη ταχυδρομικά, μαζί με το βιοραφικό σας σημείωμα, στην παρακάτω διεύθυνση:

Νίκος Μαρμαράς
Κομνηνών 10 114 71
Αθήνα
Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί στη συνεδρίαση του επομένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΕ, έπειτα από πρόταση της μόνιμης Επιτροπής Νέων Μελών της Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο εγγραφής νέων μελών της ΕΕΕ, κ. Νίκο Ζαρμπούτη στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οφέλη
Η εγγραφή σας στην ΕΕΕ σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους υπόλοιπους Έλληνες που ασχολούνται επαγγελματικά ή/και ακαδημαϊκά με το χώρο της εργονομίας και να συμμετέχετε ενεργά στην ανάπτυξη και διάδοση της εργονομίας στη χώρα μας.
Επιπρόσθετα, ως μέλος της ΕΕΕ:

  • Θα ενημερώνεστε τακτικά για συνέδρια και λοιπές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την Εργονομία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
  • Θα έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε αίτηση για να αποκτήσετε τον αναγνωρισμένο τίτλο του Ευρωπαίου Εργονόμου (European Ergonomist)
  • Tο όνομά σας θα εμφανίζεται στον ιστότοπο της εταιρείας μαζί με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, εφόσον το επιθυμείτε.